Sportmassage

Het doel van een sportmassage is om de lichamelijke conditie van de sporter te verbeteren, eventuele blessures sneller te laten herstellen en(/of) eventuele gevolgen van een sport weg te nemen, of deze zo min mogelijk te doen voelen. Het lichaam functioneert als eenheid waar allerlei krachten, zowel lichamelijk als geestelijk, op inwerken. Als het evenwicht verstoord wordt door bijvoorbeeld overbelasting ontstaan er verschillende reacties. Deze reacties zijn onder andere vermoeidheid, spierpijn, slechte doorbloeding, verhoogde spanning, stijfheid, kramp en vochtvorming.

Sportmassage

Een sportmasseur kan er dan voor zorgen dat deze reacties verminderen of zelfs in zijn geheel weggaan. Ook kan de sportmasseur ervoor zorgen dat het ontstaan van deze reacties wordt verminderd.

Op zoek naar een sportmassage voor uw team en/of sportvereniging?

Bent u op zoek naar een masseur/ vitaliteitsexpert voor uw sportvereniging. Voor stoelmassages of andere vitaliteitsonderwerpen kijk op www.funfitvitaal.nl . Wacht niet te lang. Het is bewezen dat massages helpen ter voorkoming van blessures.
Voor meer informatie of een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken of vul het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u gezocht.  

Bekijk onze prijzen voor een sportmassage aan huis >> Ga naar de prijzen

Maak een afspraak met deaanhuismasseur

www.deaanhuismasseur.nl