Ontspanningsmassage

Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Bij deze massage kunt u verschillende lichaamsdelen laten masseren.

Ook kunt u voor een volledige lichaamsmassage kiezen.

Ontspanningsmassage aan huis

Voor wie is een ontspanningsmassage bestemd?

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Waarom een (ontspannings)massage?

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

– Pijn en chronische pijn
– Stijve en pijnlijke spieren
– Alle soorten rugpijn
– Nek- en schouderklachten
– Hoofdpijn en migraine


Bent u op zoek naar een masseur/ vitaliteitsexpert voor uw bedrijf. Voor stoelmassages of andere vitaliteitsonderwerpen kijk op www.funfitvitaal.nl . Wacht niet te lang. Het is bewezen dat massages helpen voor beter functionerende werknemers.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken of vul het contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u gezocht.  

Bekijk onze prijzen voor een ontspanningsmassage aan huis >> Ga naar de prijzen

Maak een afspraak met de aanhuismasseur

www.deaanhuismasseur.nl