Massage Purmerend

U bent op zoek naar een ontspannen massage (Purmerend, Zaandam, Waterland of omgeving)? Een massage aan huis of op een andere locatie, dan bent u bij deaanhuismasseur aan het juiste adres. Een massage aan huis, waar en wanneer het u uitkomt van een erkend masseur, wij nemen uw stress weg. 

Zoekt u een masseur voor uw bedrijf/organisatie, kijk dan eens op FunFitVitaal. Een fitte medewerkers maakt uiteindelijk het verschil voor uw bedrijf/organisatie.

Het geven van een massage kan vanuit twee geheel verschillende invalshoeken gebeuren:

Massage olie - Massag aan huis

Heerlijk zonder zorgen

Vanuit klachten/symptomen, of gewoon even een lekkere massage om te ontspannen!

Doel van een massage kan zijn gelegen in het bestrijden van klachten of symptomen, hetzij lichamelijke, hetzij geestelijk/emotionele.

  • Behandelen van lichamelijke klachten/symptomen gebeurt hoofdzakelijk door vaklieden uit de (sport)gezondheidszorg zoals sportmasseurs, chiropractors, osteopaten en fysiotherapeuten. Deze laatsten zullen overigens doorgaans geen massagetechnieken toepassen, maar uitgaan van een medisch behandelplan van zowel oefentherapie als manuele technieken.
  • Adresseren van geestelijke c.q. emotionele klachten/symptomen heet massagetherapie en wordt hoofdzakelijk uitgevoerd door professionele massagetherapeuten. Een fysieke klacht kan hierbij wel de aanleiding van een behandeling zijn.
  • Daarnaast zijn er aanbieders van zogeheten alternatieve geneeswijzen die als onderdeel van hun methode (ook) massage gebruiken (zoals bij shiatsu). Door hen wordt vaak geen scheiding tussen lichamelijke en niet-lichamelijke klachten gemaakt.

Een massage vanuit wensen/behoeften

Evenwel hoeft van klachten/symptomen geen sprake te zijn. Massage kan (afhankelijk van de massee) ook op andere aspecten van zijn/haar welzijn gericht zijn. Daarbij kan men bijvoorbeeld denken aan rust en ontspanning, aan verwenning en genieten, of simpelweg aan een aangename tijdspassering. Uiteenlopende wensen of behoeften die bij de betrokkene leven, kunnen aanleiding zijn voor een massage.

Massage aanbod in Purmerend en omstreken

De volgende massages worden aangeboden;

 – Sportmassage aan huis (Purmerend, Zaandam, Edam, Volendam en omstreken)
 – Stoelmassage aan huis (Purmerend, Zaandam, Edam, Volendam en omstreken)
 – Ontspanningsmassage aan huis (Purmerend, Zaandam, Edam, Volendam en omstreken)
 – Gezichtsmassage aan huis (Purmerend, Zaandam, Edam, Volendam en omstreken)
 – Hoofdmassage aan huis (Purmerend, Zaandam, Edam, Volendam en omstreken)         

Voor mijn tarieven (30 minuten / 60 minuten / 90 minuten massages) kunt u meer informatie vinden op: prijzen

Eventueel kunt u voor informatie of een offerte contact opnemen via onderstaand formulier

Neem contact op

www.deaanhuismasseur.nl