Hoofdmassage

Sommige vrouwen hebben hun badkamerkastje volgepropt met zalfjes of lotions om de rimpels van hun gezicht te krijgen. Anderen gaan iets drastischer te werk en kiezen voor een operatieve ingreep terwijl het veel natuurlijker en makkelijker kan.

Een gezichtsmassage kan stress, spanningen, hoofdpijn en uitputting wegnemen en een heel ontspannen gevoel geven. Het kalmeert de zenuwen, verbetert de bloedsomloop en geeft de huid een gezonde glans. Je voelt je door de massage enorm verfrist en ziet er jonger uit.

Hoofdmassage aan huis - deaanhuismasseur

De fysieke en mentale voordelen van een hoofdmassage

De schedel is de ideale plek van waaruit je kunt communiceren met het hele lichaam. Zo houden we op ons hoofd namelijk vaak veel spanning vast en als je hier ontspant dan is dit doorgaans ook voelbaar in de rest van het lichaam. Of je nu tot rust wil komen op pseudo-therapeutische wijze of je simpelweg beantwoordt aan je hang naar een momentje afleiding, het masseren van het hoofd is een simpel gebaar dat verlichting kan bieden. Het kan grotendeels een placebo-effect hebben, maar het resultaat van dit soort massages kan toch verlichting opleveren.

Bekijk onze prijzen voor een hoofdmassage aan huis >> Ga naar de prijzen

Maak een afspraak met de aanhuismasseur 

www.deaanhuismasseur.nl